Näin äänivieraskirja varataan

Kun haluat tehdä tapahtumastasi vieläkin ikimuistoisemman äänivieraskirjan avulla, Fefefonen varausprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman suoraviivainen ja käyttäjäystävällinen. Tässä on yksinkertainen opas, joka vie sinut läpi koko prosessin:

  1. Varauspyyntö ja Maksu. Aloita lähettämällä varauspyyntölomake Fefefonen verkkosivuilla. He ottavat sinuun yhteyttä vahvistaakseen äänivieraskirjan saatavuuden ja ohjeistavat maksun suorittamisessa. Maksun vastaanottamisen jälkeen varauksesi siirtyy seuraavaan vaiheeseen.
  2. Alkutervehdys ja Infotaulu. Tässä vaiheessa saat tilaisuuden personoida kokemusta entisestään. Voit nauhoittaa oman alkutervehdyksesi, joka toistetaan vieraillesi heidän nostettuaan luurin. Lisäksi voit räätälöidä infotaulun, joka neuvoo vieraita jättämään viestinsä. Tämä tapahtuu Canva-linkin kautta, jonka saat sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi.
  3. Äänivieraskirjan Postitus. Fefefone valmistelee äänivieraskirjan huolella ennen juhlapäivääsi ja postittaa sen valitsemaasi postitoimipisteeseen. Nouda äänivieraskirja viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa, jotta kaikki on valmista juhlapäivänäsi.
  4. Juhlan Aika! Sijoita äänivieraskirja näkyvälle paikalle, kytke se sähköverkkoon, ja anna vieraiden aloittaa viestien jättäminen. Varmista, että olet tutustunut käyttöohjeisiin etukäteen.
  5. Palautus Postitse. Juhlien päätyttyä pakkaa äänivieraskirja ja kaikki tarvikkeet alkuperäiseen laukkuun, kiinnitä mukana tullut palautuslomake, ja vie paketti lähimpään postitoimipisteeseen. Palautusprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi.
  6. Muistojen Kuuntelu. Kun Fefefone on vastaanottanut äänivieraskirjan takaisin, he tallentavat viestit muistitikulle ja lähettävät sen sinulle. Näin voit kuunnella ja muistella juhlan parhaita hetkiä milloin tahansa.

Fefefonen prosessi on suunniteltu alusta loppuun asiakasystävälliseksi, varmistaen, että saat nauttia ainutlaatuisesta äänivieraskirjasta vaivattomasti. Se on täydellinen tapa tallentaa läheistesi äänet ja viestit, jotka elävät ja tuovat iloa vielä vuosienkin päästä.

Katso koko opas täältä

Katso Fefefonen valikoima

Create your website for free!