Vinkkejä äänivieraskirjan käyttöön

Tässä joitakin käytännön vinkkejä äänivieraskirjojen käyttöön tapahtumassasi:

  1. Sijoittelu on avainasemassa: Aseta äänivieraskirja paikkaan, jossa se on helposti nähtävissä ja saavutettavissa, mutta ei kuitenkaan keskellä kovinta hälinää. Näin varmistat, että vieraat löytävät sen helposti ja voivat jättää viestinsä rauhassa.
  2. Selkeä ohjeistus: Varmista että vieraiden on helppo ymmärtää, miten äänivieraskirja toimii. Fefefonen infotaulu, jossa on yksinkertaiset ja selkeät ohjeet, auttaa tässä. Voit personoida Fefefonen taulun esimerkiksi hääparin nimillä ja päivämäärällä.
  3. Kannusta osallistumaan: Jos mahdollista, pyydä seremoniamestaria tai juontajaa mainitsemaan äänivieraskirjasta osana tapahtuman avausta tai jossain keskeisessä kohdassa, jotta vieraat tietävät käyttää sitä.
  4. Tarjoa esimerkkejä: Ihmiset saattavat joskus epäröidä, mitä sanoa. Voit helpottaa tätä tarjoamalla esimerkkejä tai kysymyksiä Fefefonen infotaululla, jotka voivat inspiroida vieraita jättämään viestejä.
  5. Teknisen tuen varmistaminen: Tarkista laitteen toimivuus ennen tapahtumaa ja varmista, että sinulla on tarvittavat virtalähteet.
  6. Aseta nojatuoli äänivieraskirjan viereen jotta vieraat voivat nauhoittaa tervehdyksensä mukavasti.
  7. Muistojen jakaminen: Harkitse ääniviestien jakamista vieraiden kanssa tapahtuman jälkeen. Voit esimerkiksi luoda digitaalisen albumin tai jakaa äänitiedostot suoraan vieraille kiitosviestin yhteydessä.

Katso koko opas täältä

Katso Fefefonen valikoima

Create your website for free!